29. mai 2011

Tønsberg middelalderfestivalMiddelalderfestivalen er en liten eventyrverden (magisk) for barna (og for voksne). Kjempe bra arrangement, med ett knallbra program, det skjer noe hele tiden og man får så masse inntrykk og glede med seg hjem etter en slik dag. Her er noen få av bildene jeg tok fra dagen :)

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

10 kommentarer:

sjeroks sa...

ååå, tenk at det finnes slike ting her i landet:D så utrolig flott. Tror jeg må lokke mannen med til sørligere strøk i landet slik at man kan få oppleve litt mer kulturelle ting;)
Nydelig bilder som vanlig, å man ser virkelig den herlige stemningen:D

Christoffer sa...

Spennende. Han "eplesmeden" så litt skeptisk ut, men så var det vel lite kameraer å se i middelalderen ;0) Likte spesielt det nederste bilder, spennende komposisjon og fokus på middelaldersnopet :0)

josimo sa...

Kjempeflotte bilder fra byen "min"
Kjipt at været var så fult av vind og vær.

Gro sa...

Så flotte og koselig bilder...Skjønner godt at dere har kosa dere ja. :)

Lise sa...

Oj for et fint arrangement. Det så kjempekoselig ut. Elsker "gamle" ting :)

HansHB sa...

Spennende sted og flotte bilder. Eplene så digg ut!
Ha en fin kveld!

anita sa...

Dette såg utrulig kjekt ut! Og så stilige bilder som virkelig viser aktivitene og gleden! Du er ein stor inspirasjonskjelde!!!

Håvard Flaatten sa...

Topp. Takk for titten. Skulle vært der selv, men var bortreist den helgen. Som alltid - teknisk og bildeformidling i høy klasse.
Snx
mvh
Håvard

Anonym sa...

Hei Charlie !! Hvordan står det til? håper du er bra. Hehe, jeg så filmen "Thor" her om dagen og de viser en scene i middelalders Tønsberg (hmm,ok, en hypotetisk Tønsberg da) Nå jeg kommer og se disse utrolige spennende bildene og tenker hvilket sammentreff!! Men denne ser ut super flott, bedre enn på hvilken som helst film, og Tage er en riktig superhelt også Oj, og den lille trehesten !! jeg bare elsker den, det minner meg om en jeg hadde da var jeg barn :) :)
Jeg jobber nå men noen nye prosjekter, men glemmer ikke fotografi, aldri !!, neste høst jeg reiser til Nederland der jeg skal prøve å starte et lite galleri, det er veldig spennende for meg, jeg vet at det kommer til å ta en tid og masse innsats men jeg riktig håper at alt vil gå bra :)
Jeg ønsker deg mange mange glade og strålende dager, Jeg håper dere å nyte så mye av sommeren og selv om er jeg ikke så aktiv i bloggverden, du vet at jeg ønsker alle dere sammen alltid den beste.
Store varme klemmer super flink jente !!

renate sa...

hei der:) er skikkelig fan av deg og bildene dine, også driver jeg og tar litt bilder selv:) Hvilke utstyr bruker du, typ på bryllup og sånn? Bruker du reflektor eller blitz med barna ute? Håper på svar:) mvh renate (www.thegrandproject.blogspot.com)

Legg inn en kommentar