1. juni 2011

PrøveskoleI dag har Tage vært på "prøve"skole. De har fått hilse på sine nye lærere, klassekamerater, og se klasserommet sitt. De fikk faddere fra 4. klasse til å være med dem i dag, for å gjøre dagen litt tryggere. Fadderne gjorde en kjempe fin jobb. Tage var veldig spent og kanskje litt nervøs i dag, men han tok det veldig bra til å ha gruet seg så masse. Så løsnet det veldig opp etterhvert. Her er bilder fra de første minuttene i det nye klasserommet. Tror han syns dette var veldig rart.
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

7 kommentarer:

sjeroks sa...

så spennende:D gratulere så mye med førskolegutt.
Nydelig bilder av en skjønn å tøff gutt.
Klem fra Siri

Charlotte - FO² sa...

å takk :) der kom du med ordet jeg har lett etter i dag... førskole er det vi kalte det igjen ja. hehe, sto helt stille for meg i dag ;)

Bente bm-foto sa...

Så gøy da:)
kjekk gutt

cashmereandcamera sa...

Så skjønn førskolegutt du har!
Må bare si at jeg elsker lyset i bildene dine. Hærlig!!!

HansHB sa...

Flotte bilder! Ja, det er tid for høstens 1. trinn nå! Vi har hatt 70 spente elever rundt oss de to siste dagene, med neste års 6. trinn som faddere...!
Men, i morgen er det fridag;- bruk den fornuftig!!

Omdahl naturfoto sa...

Hehe, dette ble jo noen flotte bilder Charlotte. Fine toner som vanlig i bildene dine. Han så noe spent ut ja, men det går seg fort til.

Håvard Flaatten sa...

Herlig. Ja prøveskole har Martine vært på nå også. Artig og litt spennende :)
Flotte bilder Charlotte
mvh
Håvard

Legg inn en kommentar