10. nov. 2015

Oh deerJeg har ikke sluttet å ta bilder, men har måtte ta det ned en lang periode, men nå vil jeg ta det opp igjen. Jeg har utviklet meg i en litt mørkere retning enn før, og vet nå mer hvor skoen skal trykke. Og da tenker jeg litt mer kunstnerisk, litt mer dokumentarisk, og fokuset vil bli barn, ikke nyfødte, men barn som kan få uttrykke seg på sitt eget vis i bildene. Jeg kommer til å ta dokumentariske bilder av voksne også, men fokus er på person og hvilke uttrykk, følelse og stemning man kan hente. Så klarer jeg nok ikke legge street art, eller matfoto på hylla heller, det syns jeg er 2 veldig spennende temaer. Så nå gleder jeg meg bare til å finne min rette sjanger igjen, der jeg føler jeg har noe å finne. Og sort/hvitt er det jeg kommer til å lage mest av. 


3 kommentarer:

Christoffer sa...

Velkommen tilbake får en nesten si da, Charlotte :) Dette høres meget lovende ut, gleder meg til å følge bloggen din videre fremover! :)

Charlotte - FO² sa...

Og dette varte jo kjempe lenge :( men ambisjonene var der... :/

Christoffer sa...

Hehe, det skjer da litt her innimellom. Har selv mista blogge-gnisten, men det kommer nok mest av at det er tilfelle med de fleste jeg følger også. Det har visst blitt sånn at alle heller bruker IG og FB, noe jeg også gjør. Mye enklere seff. Fint med en blogg/nettside, men det er visst liksom litt "ut" plutselig.. Skal gjøre omm min egen nettside til en litt mer statisk sak med galleri og priser og produktinfo, bruke FB sida mi som "behind the scenes/skryteinnlegg" og IG som en plass jeg poster bilder regelmessig. Hva tenker du?

Legg inn en kommentar