22. apr. 2011

Blid som ei solI dag har vi vært i Stavern på utflukt, og det var veldig mange som hadde tatt turen dit i påska. Det var t-shorte vær, og vi storkoste på Fredriksvern festning der det er gallerier, mat og underholdning. Men i går hadde jeg storfint besøk i studio av bla. denne nydelige jenta, blid som ei sol, fra hun kom til hun dro :)) Hadde en helt fantastisk dag i studio i går, med mange flotte mennesker :)
Da er det påskehelg, og jeg ønsker alle en fortsatt fin påske.
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

6 kommentarer:

Majala sa...

Herlige bilder! Nyyyt sist rest av påska.Det skal jeg i allefall. :)

Kine sa...

Heeerlige bilder! Lyser lang vei at hun var ei blid jente:)

Christoffer sa...

Flotte bilder! Fint med kølsvart bakgrunn også til en forandring! Idag beiset jeg terrassen i nydelig t-skjorte-vær, flott påskevær her i Haugesund også :0) Nesten så jeg er redd vi skal ta sommeren fullstendig på forskudd her i år, hehe, vi pleier ikke å ha mer enn 2-3 uker skikkelig sommervær her i havgapet :0) Ha en fortsatt fin påske!

Anonym sa...

Nydelige bilder Charlotte. Ser at dette var ei glad jente ja. Likte også den sorte bakgrunnen til disse her. Var noe nytt, he he og det er jo ikke det, men du skjønner;)

hilsen Bente (Den anonyme;))

Meir enn tusen ord sa...

For ei herlig tulle. Og bildene vart knalltøffe med mørk bakgrunn. :)

Rita Yosra sa...

nydelig pia du har:) Veldig fine bilder!

Hvor har du kjøpt skjørtet??

Fortsatt god påske!

Legg inn en kommentar