2. feb. 2011

6 års kontroll - klar for skolestartTage har vært på 6 årskontroll, og er nå klar for skolestart etter sommeren. Hørselen og motorikken var fin, og hjerte slo. Så da kan han ikke lure meg med at han ikke hører hva jeg sier lenger... haha... han var supersjenert i dag, og ville nesten ikke snakke med helsepersonellet, det var litt flaut syns jeg. Håper det kommer seg fort til skolestart.
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

11 kommentarer:

Ida Hellevammen sa...

fine Tage:)
morsomme bilder.
rolig og fint lys i bildene:)

Hege Synøve Kolstad Evensen sa...

Ha, ha... Man blir faktisk litt flau når barnet oppfører seg annerledes enn hva man er vant med. Vi måtte gå til 6 års kontrollen 3 ganger med min yngste. Hun la armene i kors og sa bestemt at hun var opplært til ikke å snakke med fremmede, så da snakket hun ikke med fremmede! Puh, slikt blir man svett av også:0 På tredje forsøk satte de inn en ny - hun var så koselig og Hedvig koste seg så mye at hun ikke ville hjem;)

Fint at du har kamera med og kan fange disse opplevelsene - skulle tenkt mer på det... Fin seksåring du har! Sjarmerende gutt med godt smil:)

Hege

Meir enn tusen ord sa...

Så flott at du tar med deg kamera på slike kontrollar. Skulle ønske eg hadde gjort det samme. Veldig kjekt å sjå tilbake på. Og nydelig lys i bildene dine.

Heidi Merethe Klingsheim sa...

He,he! Utrolig hva de kan drive fram av sjenanse av og til! Jeg har vært i samme situasjon, og det er faktisk deilig når de finner på litt fanteri, og er seg selv igjen etterpå! :) Ha,ha!
Herlige bilder, så flott dokumentert!

Sagatun sa...

Hehe hele helsevesnet vet at Charlotte har med kamera. Til og med tannlegen:)
Flott lys det var der

HansHB sa...

Flotte bilder til guttens "fotoalbum". Det vil han nok "blad i" med glede i voksen alder!

Ikke bekymre deg over tausheta, - helt normal reaksjon! Men, du skal vite at etter et par - tre uker er det som regel over!
Og med diverse "helsesøster-runder" opp igjenom skolegangen for vaksine og veiledning vil det nok komme flere "tause" møter...

Jorid + NOE Blog sa...

Så flotte bilder! :-))

Ønsker deg en fin kveld!
Klem

Dagrun sa...

Nydelig dokumentasjon. Jeg husker en gang da eldstemann var til en eller annen kontroll, husker ikke hvor gammel han var, men i alle fall snakket helsesøster konsekvent babyspråk til ham og han nektet konsekvent å svare. (Jeg var i grunnen helt enig med ham jeg da...Sånt tull var han for stor til;)

Jeanette-Jess1 sa...

He he så morsomt,det nederste bbildet var kjempemorsomt.
Iallefall en lege som skjønner barn ;)
Herlig dokumentasjon på noe de fleste antagelig ikke har bilder av ;)

Torgny sa...

fine gutten til pappa;-) jeg går glipp av så mye rart her ute i havgapet... Det er godt jeg har så ivrig kone :-D

Anonym sa...

Oh fine gutten Tage er!! Velkommen tilbake fra en fantatisk og solrike reise!! Jeg har sett flere av inleggene dine iallfall til tross for min &%$ PC, som ser ut at er ok igjen nå,,håper det.
STOR takk kjære Charlotte for støtten din og alle de nydelige komentarene. Du vet jeg setter en kjempe stor pris på det!! Og jeg blir alltid så glad for å lese det!!
Ha en riktig fin dag og en strålende helg,,mange varme klemmer fra meg og alle mine beste önsker til dere!! =) =)

Legg inn en kommentar