25. des. 2010

Santa Claus is coming to townNydelig mat og god drikke sto på menyen, og det var noen forventningsfulle barn som gledet seg stort denne kvelden. Det var så vakkert pyntet for gjestene som kom både ute og inne. Nederst til høyre er min lille niese som går amok på pakketrådene, spennende med første julen :) Min bror fikk Taj Mahal i lego, tror det var rundt 6000 brikker, så nå koser han seg, får bildemeldinger hele tiden hvor langt han har kommer. Og det blir virkelig flott også. hehe... Ungene fikk håndholdte nintendoer, så de er ganske opptatt i romjulen de også gitt :) Da er det romjul og jeg håper det kommer noen søte julebukker på besøk, selv om denne tradisjonen nesten har gått hen. Fortsatt trivelig jul til alle!
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

7 kommentarer:

Bente bm-foto sa...

å så koselige bilder da. Skjønner at dere har fått feiret jul nr. 2. Myyye pakker ;) God jul igjen! Vi snakkes..

Jeanette-Jess1 sa...

Herlig pyntet og flotte bilder som alltid. Jeg er skikkelig dårlig til å ta bilder på slike dager, så det ble noen raske bilder med mobilen i ettermiddag.
Godt å se at det er flere som ser ut som alle julegavene har kommet til ett hus ;) ;) det er helt skremmende hvor mange gaver ungene får,men veldig gøy -
Her skal vi begynne å bryte oss på ryddinga i morgen, kanskje gavene finner sine rom og vi igjen ser stuegulvet ;)
Kos deg videre - mange juleklemmer fra trøndelag ;)

ninabakke sa...

Nydelige bilder :D Fantastisk!

Anne sa...

En oppsummering av en julekveld akkurat slik den skal og bør være. Godt da du fikk litt selskap av andre voksne på kvelden når mannen din reiste ut igjen :-) tia går forst sjø, så snart er han vel tilbake og det før en rekker å sukke for seg sikkert.

Anneklem

missnymo sa...

Fine stemningsbilder :)

Martine sa...

Nydelige bilder:)

Håvard Flaatten sa...

Nyyyyydelige julestemninger. Supert!
mvh
Håvard

Legg inn en kommentar