21. des. 2010

Julestemning??Nå merkes det at det snart er julaften. Ungene har siste dag i barnehagen og skolen i morgen, mange har tatt tidlig juleferie for å få unna siste stress før jul, og juletrærna begynner å dukke opp i stuene rundt om. Men jeg har liksom ikke fått den store julestemningen i kroppen ennå. Håper den dukker opp. Noe julestemning bland bloggerne/bloggleserne der ute da tro?
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

15 kommentarer:

NL sa...

Har ikke den store julestemningen her heller. Den kommer vanligvis på lillejulaften når vi pynter juletre :)

Dagrun sa...

Nydelig liten tass altså, det så deilig ut.

Julestemning? Ja, tja. Siste dag på jobb før jul, så da begynner jeg å "lande" i alle fall... så vidt. Det hjelper på. Også snøen da.

Liv Johanne sa...

Har store forhåpninger om julestemning til rett tid i år ;) Vanligvis kommer jeg i den altfor tidlig, og den er litt "oppbrukt" før vi kommer ordenlig i gang,- men denne gangen har jeg altså ikke kjent`n enda..

Moro å følge deg her i bloggen, med en super utvikling både på bilder og arbeidsforhold! Virkelig heldig er du som har fått "landet" i et sånt arbeidsfelleskap :)
Du gir mye god inspirasjon rundt om kring, og det er helt sikkert kjempemange fornøyde foreldrepar rundt omkring etter fotografering hos dere vil jeg tro :)

Ha en fin og koselig julehøytid :)

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Den helt store har ikke dukket opp enda, men i følge kalenderen så bør den snart komme på plass :o) Men en ting er sikkert, jul blir det uansett, hehe.

Nydelig bilde, og så koselig julekort under her.

Ønsker deg og dine en riktig god jul Charlotte.

Julehilsen fra Drammen

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Så kjempeflott bilde!! Det var utrolig stemningsfullt! Jeg fikk assosiasjoner til det lille Jesus-barnet i krybben. Du har muligens ikke tenkt på det, og det er mulig at julehøytiden påvirket tanken min, men uansett - det var vakkert!!

sjeroks sa...

Fantastisk fint bilde Charlotte:D nydelig stemning og komposisjon:D

Ønsker dere en nydelig jul;)
klem fra siri

Anonym sa...

ÅÅ så nydelig hun er.
Elsket logoen!
Klem jentene i Melsomvik:)

Unknown sa...

Aldeles nydeligt bilde. fantastisk jobb!
Line;O)

Anonym sa...

Ja!! en masse julestemning her, men stakkars de som må lage allt for julmiddag haha, de andre som mig bare trenger å komme hos min mor, spise og nyte =) =)
Et helt utrolig vakkert bilde av den beste velsignelsen kunne du ha fått =)
Kjære Charlotte,jeg vil ønske deg og til familien din en riktig fin jul og en gott nytt år med en masse glede, takk for et annet fantastisk år av superbildene dine og alle inspirasjonen fra dem.
Mange store klemmer til dere, du flink jenta.
Oh,,og jeg håper neste år får jeg tilbake til Stockholm da dere alle kommer til å bli hedergjestene mine ;)
Vi sees og ha det kjempebra !!!

HansHB sa...

Det blir vel julestemning etterhvert...Starter juleferien i dag så da kommer den vel sigende når alle småting skal på plass. I år skal jeg være gjest og da blir det bare litt som jeg MÅ gjøre!
Ønsker deg og dine ei trivelig juletid!!

Christoffer sa...

Koselig bilde :0) Her kjente jeg julestemningen idag, med sol over snødekt landskap og juleavslutning på jobben. Satser på hvit jul her vestpå også i år, tror snøen holder noen dager til :0) Ha en fin juleferie!

Sérgio Pontes sa...

I wish you a Merry Xmas and a Happy 2011

Håvard Flaatten sa...

Vakkert og gjennomført i alle ledd dette bildet
God jul og godt nytt år til deg og dine
mvh
Håvard

Fotograf Trine Bjervig sa...

Så nydelig!!
Ha en flott dag i dag Charlotte!! Vi sees i romjula :)

Fotograf Trine Bjervig sa...

....... og: Logoen din ble superflott :)

Legg inn en kommentar