27. okt. 2009

Reisebrev | familySiden det blir fryktelig mye bilder, så må jeg lage fotoalbum til familien, så da lager jeg det likegreit med det samme jeg redigerer og organiserer, så blir jeg ikke liggende så langt etter. Det er hyggelig at familien kan ha en bok å kikke i, enn å se dem på skjermen hele tiden.

Tusen takk for lånet av "mini" stativet Håvard. Det kom godt med.

29 kommentarer:

Ruben Hestholm sa...

Duverden for noen bilder du viser her Charlotte.. du er skikkelig flink! Liker utrolig godt komposisjonene, fargene.. ja alt med bildene dine.

ElinSire sa...

Kjempeidé! Dette blir utrolig bra! Nydelige bilder, sammensetning, farger og ja -alt!

drømmefabrikken ♥ sa...

Utrolig fine bilder fra ferien. Gleder meg til å se flere:-)

Gry Offernes sa...

Å, jeg blir helt sjuk, jeg. Ja da, på ferie, men mest av alt øyeblikkene som du klarer å fange. Ser at du bruker Sigma-linsen din en del, er du fornøyd med den? Er litt usikker på om jeg trenger en 10-20, men etter å ha sett dine bilder tror jeg absolutt det :-)

Ellers synes jeg redigeringen din er genial - spesielt det at du tar igjen fargen i bildet på det 'båndet' som ligger nederst. Noe å tenke på, ser jeg. Det også...!

Velkommen tilbake, forresten!

Hege sa...

Du er så talentfull!! Bildene dine er utrolig proffe, og for en album dette kommer til å bli! Heldige familien din!

VALKYRIEN sa...

Ser ut som dere har en kjempetur! Og familien er jo heldig som har en så dyktig fotograf til å forevige det hele for ettertiden! Nydelige bilder!

webruci sa...

Good to see you:)
I see was a nice and hot Holiday:))
Lovely, funny pictures.

Good night:)

Dagrun sa...

Det så ikke vondt ut! Så snill du er som lager fotoalbum for alle også da, selv om du sikkert synes det er gøy så tar det jo tid... Flotte bilder, liker vidvinkelbruken din.

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Velkommen tilbake i bloggeverden fra palmesus og sol. Ser ut til å ha vært en fin ferie dere har hatt, flotte bilder som alltid :)

Sagatun sa...

WOW dette blei knall bra:)
Må ha vært stativet mitt:)

Anne sa...

Egen fotograf vil jeg ha med på neste utenlandstur også :-) Utrolig kjekt da og forevige slike minner på denne gode flotte måten, turen kan på en måte oppleves igjen og igjen.

Du er dyktig og flink!!

Klem fra Anne.

Unknown sa...

Nyydelig! alt er bra.. det albumet kommer til å bli knall, og i ettertid er jeg sikker på at familien er glade for at du og fotoapparatet er "ett"

mi-rachel sa...

du er bare råflink.
du har bare så sansen!!!!
seriøst!

Jeanette Jess1 sa...

Du er så utrolig flink, har sagt det før og sier det igjen, jeg skulle bodd nære deg og lært meg alt du kan ;o)

Er dt Photoshop du bruker for å lage LO,ene dine?

Tone sa...

Ja, dette var virkelig kreativt med flotte komposisjoner og farger! Blir en smule misunnelig (på en god måte altså hihi) for det er så fantasifullt og bra. Du har virkelig funnet din egen stil på bildene dine, og den liker jeg!

Randi sa...

F søren for noen fantastiske bilder"!! dette var BRA!! sånn vil jeg også lære meg....
Jeg likte vinklene du har fotografert fra...spennende og flott!
Og jeg skulle så gjerne visst ...har sagt det før ja..hihihi...hvordan du gjør for å få bildene så lys og dempet i fargene....har du brukt elements til fotobehandling?

Ser ut somn om dere har hatt en flott tur.

Kathrine sa...

Helt enig! Bilder skal ikke bare være på dataen. Jeg får de fremkalt, og lager album. Det er kjempekoselig å se på seinere.
En av mine søstre hadde alt liggende på dataen, fra flere år tilbake. Harddisken gikk i gulvet, og alt forsvant...Det er vel marerittet for mange. Her har jeg to eksterne hardisker(en manuell og en auto) + at det beste lagres både på minnebrikken og cd-plater.

Du gjør mye flott ut av bildene dine syns jeg! Det må jeg si jeg er ikke er flink til.
Flotte minner fra ferien!

:))

Helene sa...

Kjempe fine bilde. liker den linja under bilde :P

Fru Fly * Heidi sa...

Du tar bare så fantastiske bilder, jeg er helt facsinert hver gang jeg er innom deg! Er helt målløs rett og slett... Ekstremt inspirerende!♥ Og så lurer jeg på en ting: hvilket objektiv bruker du aller mest? Eller kanskje jeg kan spørre sånn: Hva ville du ha anbefalt å prioritere hvis du skulle hatt tre objektiv i prioritert rekkefølge?:) Hilsen fra Heidi

Bente bm-foto sa...

Du altså-- for en album dette kommer til å bli. OG jeg er overbevist over at familien din er glad for deg og kamera når albumet kommer på bordet.. For et minne da. Fantastiske bilder.

Omdahl naturfoto sa...

Kjempe kule bilder, særlig det høydeformatet med surferen foran sola. Veldig flott komponert, med varmt kveldslys. Flott utført. Første bilde er også godt laget. Fin struktur på treverket, med god dybde og skarphet..

webruci sa...

I live in England, we move here with my family to years ago, but I can not wait to go back to Portugal.
I understand Tanja is your friend:) She can tell you more:)

God natt.
Robert

Fru sommerfugl sa...

Så flink du er, ser ut til at dere har hatt en strålende ferie. Var jeg like flink som deg hadde jeg ikke hatt en ledig vegg igjen i huset:) Ha en finfin onsdagskveld.

Mattias sa...

Utrolig fine bilder du tar! :)

Unknown sa...

Utrolig flotte bilder! Veldig fin måte du presenterer de på også:)

Eirik sa...

Flotte bilder! Bildene ser veldig lyse og fine ut, og har et proft preg over seg.
Syns "money buisiness" bildene ble stilige!

maja sa...

SYKT fine bilder :)

og jeg likte headeren din!

Henrik Kreilisheim sa...

wow wow wow.. dette var helt ekstremt fine bilder, Charlotte!! Komposisjon, lys, uttrykk, alt sammen.. helt fantastisk! Du er jo helproff!!

Jimmy sa...

Hei. Utrolig fine bilder!
Du kunne ikke ha lagt ut noen før og etterbilder, gjerne "Palmesus" eller "Strength & Love"

Legg inn en kommentar