16. sep. 2012

MermaidVar å tok bilder med HMGfoto for noen dager siden. Det er så moro å fotografere sammen med andre å se etterpå hva de fikk ut av shooten, se hvor forskjellig vi oppfatter ting, og hvordan den andre velger å etterbehandle bildene sine. Her er det nydelige resultatet hennes :) Dessuten lærer man noe nytt hver gang, ikke bare fotografisk men også noe om seg selv. Og det beste av alt, jeg har så masse igjen å lære. Tusen takk til superflink modell, og fotovenninne for artig dag :)
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

7 kommentarer:

HansHB sa...

Skikkelig flott! Fin modell!

Unknown sa...

Vakre bilder Charlotte - synes du får frem en ro - filsofisk stemning i bildene. LIKER :))

Lis sa...

Kule utsnitt og ideen er kreativ.
så hyggelig at dere fotograferer sammen! Rart hvordan bildene blir forskjellige tross samme modell på samme sted og under like forutsetninger.
Ha en super dag!!

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Flotte bilder! Høres moro ut å fotografere sammen og se bildene etterpå. Det tror jeg absolutt at man kan lære mye på. Syns du er kjempeflink og bildene ble flotte!!

Blitz sa...

Vakkert og kreativt! Likte begge bildene veldig godt:)

Anne sa...

Utrolig fine Charlotte, lekker i sort hvitt :-)

anita sa...

Artig å sjå de ulike resultata! Må seie at de klara deko veldig godt begge to, også modellen. Har ein drøm om å prøve slike prosjekter, men føreløpig vert det ikkje prioritert! Men til våren...DÅÅÅ!! (har kjøpt ein gammel brudekjole me skal leike oss med...)

Legg inn en kommentar