18. juni 2012

MooooHistorien om Kua. 

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

8 kommentarer:

Liv Johanne sa...

Herlig! Og jeg digger virkelig de to øverste bildene her! Hva i all verden har du gjort som har fått dem til å posere slik?? :) Kuuult! (..kunne ikke dy meg..)

HansHB sa...

Skikkelig morsomt, - og flotte bilder!
Ha en fin ukestart!

Blitz sa...

Fantastiske herlige bilder! Må si du er dyktig på kreative komposisjoner. Disse likte jeg virkelig godt. Og stilen er jo også i en klasse for seg, he,he

Vingesus og Julebrus sa...

Du, den ku-stilen, eller noe veldig likt, har jeg hørt før - veldig morsom!!
Men si meg...er du en fotograf med eksepsjonelt godt ku-tekke? En ting er at stilen var morsom, men bildene dine er jo hysterisk festlige. Du fikk ikke noen til å ta bilde av deg som tar bilde...?
KLEM!
PS: Veldig søt indianer-jente lengre nede på bloggen!!

Anne sa...

Mer fantastiske KU bilder har jeg aldri sett!! bare så RÅ! at selveste Tine bør alarmeres :-)

maritamt sa...

Bildet øvest til venstre var berre heilt fantastisk! :) Herlig herlig! :)

Anonym sa...

Drit kult!

Kan du (vil du) si noe om den karrakteristiske minimale og selektive dybdeskarpheten som preger mange av bildene dine? Klarer du å ta bildene med denne looken, eller fiffer du de opp en del med layers (da sannsynligvis bluring) i etterbehandlingen?

Charlotte - FO² sa...

Hei anonym. Takk for kommentar. Dybdeskarpeten velger jeg med blenderen på kameraet. Her er det ingen layers eller bluring i etterbehandlingen ;)

Mvh Charlotte

Legg inn en kommentar