4. mars 2012

Fotomessen 2012Har vært en tur på fotomessa i dag. Den blir bedre og bedre. Jeg fikk teste og prøve ut det nye Canon 5D MKIII, og jeg er helt solgt!! I tillegg ble det å sikle på masse lekre fotovesker fra fotobag.no, er veldig annerledes å se de IRL enn på nett. Og så ble det å fylle hylla med 2 nye flotte fotobøker. Og selvfølgerlig masse ny ispirasjon fra både butikker og utstillingene :)
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

7 kommentarer:

HansHB sa...

Flott "collage"! Kom meg ikke dit i år heller. For langt å dra for ei kort helg, - liksom...
Ha ei flott uke!

livditlefsen@gmail.com sa...

Morsomt å se - flott formidlet!

Omdahl naturfoto sa...

Mye spennende å se i år også, men synes nok workshop/foredragene var bedre i fjor synes jeg.

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Kjempefin collage :D Jeg digget det bildet av Bertine, studerte det flere ganger. Av fotomessen var jeg nok ganske skuffet. Flere bøker jeg skulle ha var utsolgt (allerede på lørdag formiddag) og det traff bare ikke med det jeg var på jakt etter. Fikk nå med meg lightroom foredraget, det var veldig interessant selv om jeg husker lite nå *lol*.

Jeg nektet å røre Canon 5D MKIII, det MÅ holde i massevis med forgjengeren ;) Har ikke lyst til å ha noe lenger ønskeliste for øyeblikket hehe... Ha en fin uke!

Lise sa...

Så flott collage!! ELsket også bildet av Bertine... Fantastisk. Hvem var fotografen her?

marti sa...

Jeg har aldri vært på fotoutstilling eller fotomesse før. Ser kjempemorsomt ut :)

Håvard Flaatten sa...

Flott collage. Enig at mk3 er fristende...

Legg inn en kommentar