26. feb. 2012

Høyt og lavtHun er høyt og lavt og en liten nysgjerrigper. Vanligvis plukker jeg henne ned igjen hvis hun kommer på spisestueborden, men først måtte jeg ha dokumentasjon på hva hun driver med.
Hun er litt å passe på og følge med på om dagen. Hun elsker kattematen og putte ting i do, dra ut dorullen, tømme ut såpa i dusjen, lista er lang over rampestreker hun kan finne på. Men så er hun stort sett alltid blid og fornøyd også da :) Nå er nok en flott helg over med knallvær og våren nærmer seg med stormskritt. Vi gleder oss. Ha en fin ukestart!
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

10 kommentarer:

Bling - our elf on the shelf sa...

Samme hos dere som hos oss seg jeg :)
Men de er jo så himla søte der de styrer på <3

sjeroks sa...

Herregud så skjønn hun er:D råflotte bilder charlotte:D

Anita Otrebski sa...

Herlige bilder, nydelig unge! ; )

Anonym sa...

hehe.. er slik her i huset også.. bare 3 stk som klatrer overalt!:) Storebror er forbilde og er sjefs klatrer for sine 2 små brødre!:) Hehe.. nydelige bilder.. og for noen fine blå øyne hun har da.. :)

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Herlig lita jente!! Så søtt og lurt smilet hennes er på bordet der. Her er det forsåvidt mest "lavt" siden han bare kravler rundt på gulvet enda, men utrolig mye hyss som kan gjøres på gulvnivå også merker jeg :)
Ha en fin uke til deg og dine...

marti sa...

Nydelige bilder :)

Anne sa...

På bordet! og hun er faktisk helt til å spise opp :-))

June sa...

Ååh, så fin!

Liv Johanne sa...

Den jenta kommer seg nok frem her i verden, skal du se! ;)

Mona sa...

Flotte bilder av flott frøken. Jeg har noe å glede meg til... Gutten min er åtte mnd og klarer fint å slite ut sin mor allerede.;-)

Legg inn en kommentar