1. jan. 2012

Godt nytt år!Ja da var det nytt år og nye muligheter. De siste mnd av forrig året var det dårlig med blogging. Men av forskjellige grunner så har jeg ikke hatt muligheten til å være så aktiv her som jeg skulle ønske. Men som jeg startet innlegget med: nytt år og nye muligheter, og dette tar jeg til meg og skal prøve å få fart på bloggen igjen. 2011 har vært en flott år, og 2012 håper jeg blir enda bedre. Ønsker alle ett riktig godt nytt år!
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

5 kommentarer:

marti sa...

Nydelige bilder :)

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Så utrolig nydelige bilder! Jeg digger sort/hvitt bildene dine!!! Gleder meg til å fortsette å følge bloggen din i 2012 :)

HansHB sa...

Godt nytt år til deg og, Charlotte!

Christoffer sa...

godt nytt år til deg også! Selv har jeg knapt tatt i kamera eller blogget i det siste, gleder meg til lyset og gnisten begynner å komme igjen!:-) Ser frem til å følge bloggen din også i det nye året!!:-)

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Godt nytt år Charlotte :) Har ikke vært så aktiv selv heller, men 2012 får være året hvor man får satt av litt tid til slike ting også, trivelig i bloggerverden vår :)

Legg inn en kommentar