14. jan. 2012

GeologHan sier han skal bli geolog. Han har vært veldig opptatt av steiner og fossiler siden han var liten. På rommet hans ligger det flere kilo med stein, og alle sammen er han veldig glad i. Her på bildene har han hugget et skifer stein i småbiter. Neste han ønsker seg nå er en metalldetektor, siden han snart har bursdag. hihi... hva blir det neste han kommer drassende med hjem da tro???
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

8 kommentarer:

Heidi Merethe Klingsheim sa...

He,he!! Så herlig med en så målbevisst ung mann!! :) Han ser helt oppslukt ut der han sitter, så dette lover godt! :) Flotte bilder, blir utrolig deilige å hente fram den dagen han drar avgårde på sin føste ekspedisjon..... :)
Godt nyttår til deg, forresten! :)


Heidi

Majala sa...

Kjekk ung geolog det der! Jeg har ei venninne som er det, hun var også helt bestemt på å bli geolog fra hun var liten. :)
Fine bilder som alltid.

Unknown sa...

Herlig!

Jeg skulle også bli geolog.... Samler fortsatt på steiner :)

Nydelig rosa prinsesse i innlegget under :D

Ha en fortsatt fin helg, klem.

Anonym sa...

Hehe... Så herlig! Fin bildeserie :)

Anne sa...

Fy søren, for en skikkelg tøffing!! og som meg har han sansen for steiner, skikkelig arti det sjø, alltid noen i lommen jeg også når jeg kommer hjem fra tur :-)

Flott serie Charlotte!!

Lis sa...

Igjen, herlig med lyset...:-)) Så kreativt :-))

Håvard Flaatten sa...

En ekte steinhuggerkunstner :) Flott liten serie dette Charlotte :)
mvh
Håvard

Anita sa...

Så herlig serie! Kjenner igjen slike små "skattejegere". Her går det i stein og stein og stein. Er me på fjelltur så må det ein stein heim, er me på stranda så finner me stein, er me utanfor huset så finner me stein!! Men det er ikkje det verste de kan ta med seg heim. Fantastisk herlige bilder!

Legg inn en kommentar