21. juli 2011

Maersk Guardian - jack-up rigDette er bilder fra min MINI ferie jeg tok her for ett par dager siden :) Jeg besøkte arbeidsplassen til gubben sammen med han. Riggen har ligget i havnen i Hirtshals for renovering i 90 dager. Riggen er 90 m bred, og har 3 bein som er 157 meter lange. Disse beina er kanskje danmarks høyeste punkt akkurat nå ;-) Riggen har kapasitet til å ha 100 mennesker i arbeid ute på sjøen, og mens den har ligget i havn har det vært omlag 400 arbeidsmenn ombord for renoveringen. Det var utrolig moro å endelig fått se arbeidsplassen til gubben, nå vet jeg hva han snakker om og hvordan han har det på jobb.
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

8 kommentarer:

Fotograf Linda Gabrielli sa...

Så mange tøffe bilder, Charlotte!

Anonym sa...

Du er utruleg flink! Kjempe stilig setting og flotte bilete :)

Ida Hellevammen sa...

kuuuule bilder:)

Anita sa...

Utruuuulig stilig!!! Fant meg to favoritter, nr 4 der ein ser mannen som står på "hjula", og nr 10! Men kan ikkje seie de andre bilda var dårlige heller då!! Ha ein fin kveld! :-)

HansHB sa...

Herlige bilder fra en tøff arbeidsplass. Skjønner godt at du likte dette!
Ha en flott fredda'!

sjeroks sa...

Utrolig flotte bilder som var litt utenom det vanlige:D Gøy å kunne vite hva han snakker om ja, han er jo borte kjempelenge om gangen.
Du er flink Charlotte:D
Ønsker deg en videre nydelig sommer:D
klem fra siri

Bente bm-foto sa...

Skjønner ikke hvordan du får det til ... hver gang- helt nye motiver og det blir så bra. Skjønner at det var møkkete men du fikk det til å se koselig og tøft ut.. Her skulle du vært med noen modeller ja..

Christoffer sa...

her var det masse stilige bilder, du er virkelig flink til å se og isolere detaljer i et tilsynelatende kaos! Grattis med Leica da, fin den?;0) Ha en fin sommer videre!

Legg inn en kommentar