13. juni 2011

FotobokJeg prøver stadig ut forskjellig steder å fremkalle bøker med bildene mine i (familiealbum). Så her kommer en liten produktanmeldelse. Photobox er førstemann ut. Det var helt grei å laste opp, det var lett og navigere seg rundt på siden dems. Det var kjapp levering. Så kom boken med 100 sider på trykk i posten. Jeg bestilte en softcover fotobok. Omslaget var lekkert å se på, med bra trykk. Tykkelsen på ark og innbinding var veldig bra. Men jeg syns som ALLE andre steder jeg har bestillt at trykken av bildene kunne vært en smule bedre. Det er pittelitt kornete. Men ikke noe værre enn andre steder jeg har prøvd ut. Noe jeg syns er pluss er at de har veldig mange varianter av fotobøker å velge i, med og uten spiral, hardcover, softcover og veldig mange størrelser å velge i. Denne boken er forresten en 20"*20".
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

10 kommentarer:

Lise sa...

For en flott bok du har laget. Du er virkelig en av mine favoritt fotografer :) Blir alltid glad og får masse inspirasjon hver gang jeg er innom bloggen din :)

Anne sa...

Nyttig tips som en sikkert her bruk for en gang :-) det er dette med tid da vettu, slikt en tenker en skal gjøre når nettene blir kalde og kulda setter inn!!

men her kan jeg ikke se bildet jeg Charlotte, er det bare meg eller noe tull med blogger igjen tro?

Fin ukestart til deg, kort kort å greier, snart helg igjen .-)

Håvard Flaatten sa...

Flott liten test av fotobok dette Charlotte. Har ennå ikke fått testet dette... men burde....
Ha en fin kveld
mvh
Håvard

Anonym sa...

Den så skikkelig lekker ut!:) Er den printet på fotopapir? Jeg har og bestillt flere forskjellige plasser og bedt om fotopapir spesielt, men opplever at det er mer katalogprint...

Camilla

HansHB sa...

Lurt å lage fotobok, - gjøre papirverson av utvalgte bilder en tar...

Bildene dine viste seg etter veeeldig lang tid (over et min)
Har du prøvd ut CEWE FOTOBOK? Den har overrasket meg stort i kvalitet og innbinding!

Christoffer sa...

Ser ut som en flott bok, også har du jo så mange fine bilder å lage bok av også da!:0)
Når inneværende år er omme skal jeg printe familiebloggen vår i bokform hos blurb.com :0) Tidligere har jeg bestilt gjennom Apple sin løsning i iPhoto, men de bøkene har veldig tynt papir synes jeg.

Anonym sa...

Nå fikk da jeg sett bildene også, snik blogging fra jobb, men hysj hysj, ikke si det til noen he he

Anne

Anita sa...

Spennende! Gleder meg til de andre produktanmennelsene! :-)

Monica Haugen sa...

Nydelig fotobok!! Tenkte å ordne noen slike etterhvert selv :)

Fotograf Christin Eide sa...

Utrolig fin bok :)

Legg inn en kommentar