21. juni 2011

Det blir mye bade/dusjebilder om dagen mest fordi hun elsker å være i vann (som de fleste andre babyer). Nå skal hun ha på svømmebriller også, hun syns det er kult å ha dem på :) hehe. Blir jo lite blogging om dagen. Jeg har alt for mye å gjøre, ikke bare fotograferinger, men mye annet som foregår rundt oss her hjemme også. Spennende prosjekter som jeg gleder meg til å bli ferdig med :)
Skolen har tatt ferie, og snart har også bhg ferie, og da regner jeg med at juli blir en stille bloggmnd også. Ønsker derfor alle som titter innom en varm, solfylt og deilig sommer!
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

8 kommentarer:

Fotograf Trine Bjervig sa...

Så nydelig!!!

Unknown sa...

Utolig bra - likte spesielt de med svømmebrillene på!

Anonym sa...

Utrolig herlige bilder:) Kjempesøt med briller på da! Artig vri på det siste bildet, likte det! God sommer til deg og, det er nok flere det blir stille hos på bloggen nå...:)

sjeroks sa...

Så utrolig flotte bilder:D kjemep nydelig. å hun er altså bare så skjønn<3 herlig at hun vil ha svømmebriller på.
Ønsker dere også en nydelig sommer, å håper dere har litt bedre vær enn oss her oppe i nord thihi
klem

Bente bm-foto sa...

he he så kul hun er. Og så fin. He he du er så flink til å ta bilder av de små ting. Klart man må ha bilde når hun er INNE i hånklede også. Lykke til med prosjektene, kanskje vi kan snike inn et besøk en dag.

HansHB sa...

Herlig bildeserie! Liker det lille ekstra "strøket" du tar over bildene dine!
Ha en flott kveld!

Jeg la ut "nyfødtbilder" i kveld!! ;)

Anita sa...

Fantastisk herlige bilder! Ha ein god ferie i vente!

Christoffer sa...

hehe, bading er gøy her også:0) Det blir mindre tid til blogging og fotofikling ja, merker det her også. Ha en flott sommerferie så lenge!:0)

Legg inn en kommentar