24. feb. 2011

TiggereI Tbg har vi en del tiggere som sitter langs bygatene. Tiggerne sitter der dag etter dag i vinterkulden, de fleste er ikke norske og er mest sannsynlig fra Øst-europa. Skal ikke si så mye mer om dette temaet, for jeg vet det er utrolig mange meninger der ute om akkurat dette temaet ;)
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

10 kommentarer:

Anne sa...

Dette Charlotte er bilder som gjør at en stopper opp litt og tenker, reflekterer litt ekstra i hverdagen. Men som det sto i lokalavsisen vår, de som står utenfor rema butikken blir hver dag hentet i en stor og dyr Mercedes... ja ja en kan bli litt i tvil..., men portrettene dine var flotte, og da spesielt det siste.

Klem

Kine sa...

Bildene dine gjengir veldig bra hvordan de har det, han ser veldig trist ut... Jeg synes synd på de jeg, og har jeg kontanter så får de en slant..

VALKYRIEN sa...

Skal ikke si noe om temaet jeg heller, annet enn at det er vel ikke drømmejobben. Bildene står for seg selv - og temaet passet veldig bra i sort/hvitt!

sjeroks sa...

Utrolig stemningsfulle bilder. Tenk så utrolig kalde de må bli av å sitte slik dag ut og dag inn.

Sagatun sa...

Hehe du tok bildet av de som jeg sa:)
Disse blei kjempe bra.

Anita sa...

Uansett kva ein meiner om tiggere, drømmejobb kan det umulig vere! Mange med bakmenn, og mange fortvilte livssituasjoner. Gode bilder som viser kulden, ensomhet, "stagnering" av mennesker. Bra jobba!

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Vanskelig tema, og mange som gjør det med feil intensjoner. Men at mange er reelle tiggere, det tror jeg og det er fryktelig synd på dem!
Disse bildene var nydelige! Det første traff meg skikkelig, med den "vellykkede" vindusreklamen i bakgrunnen, og tiggerens blikk. Sterkt! Flott lys!

HansHB sa...

Flotte bilder som passer utmerket i B/W! Det forsterker det du ønsker å få fram on temaet.

De fleste ønsker jo ikke å bli tatt bilde av i denne situasjonen så da er det bra at du har funnet noen som tør det! Et gatebilde, helt klart og en tema det er mange meninger om!

Ønsker deg uansett en flott gullkveld jeg da!

Gry sa...

Jeps, mye kan sies, men holder man seg litt borte fra det og bare nyter gatefotograferingens kunst så er det kun positive ting som trengs å ytres, iallefall!

Flotte bilder!

Håvard Flaatten sa...

Sterke bilder som berører. Harde realiteter.
mvh
Håvard

Legg inn en kommentar