2. des. 2010

ModellfotograferingBrr... ja det er fortsatt grøsselig kaldt ute, det er det store samtale emne om dagen. Men studio er fortsatt varmt og godt, så jeg benytter anledningen til å vise dere noen bilder jeg tok av denne flotte jenta. Nå er det snart helg igjen, og da er det tid for julekortfotografering på Retorvet kjøpesenter igjen. Det blir koselig :) håper mange tar turen innom oss. I morgen skal jeg vise dere noen av bildene vi tok forrig helg fra julekortfotografering.
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Charlotte Carlsen

12 kommentarer:

Ida Hellevammen sa...

kjempe bra C:)
nr 1 er DØDSBRA!

Sagatun sa...

Skikkelig tøffe:)

Fotograf Jan Ivar Vik sa...

Flotte bilder! Du er så flink! :)

Ragnhild - Kunsten å elske sa...

Så utrolig flotte bilder!
Jeg ELSKER sofaen og den grønne tapeten forresten. Stilig!

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Flotte bilder! Veldig stilig de bildene fra sofaen! De appelerte til meg! :) Vinden i håret er super! :) Så gøy å ha en modell å fotografere da! :) Jeg har en mening om det øverste bildet, håper du tar det positivt, for det er det det er ment å være! :)
Jeg synes det øverste bildet var flott også, men jeg synes lyset er LITT hardt på henne. Venstre side av hals og ansikt blir litt for ujevn. Egentlig så liker jeg lyset (bare for å forvirre helt her...) men jeg synes hun er så "klassisk" i utseende, at jeg ville valgt et mykere lys. Hadde hun vært litt mer sminket, andre øredobber, litt mer farge på leppene, så hadde hun vært en røffere type, og kledd lyset.
Kanskje du tenkte på det selv også, men valgt å gjennomføre slik du gjorde! Hører gjerne fra deg, jeg synes det er lærerikt å diskutere bilder! :) Legg det gjerne her, så kommer jeg innom igjen! :) :)
Heidi

HansHB sa...

Spennende bilder. Gjort mye i Ps i etterkant?
Brukt stylist i tillegg?
Kos deg videre i kulda!!

Christoffer sa...

Flotte bilder av en pen modell!
Jeg liker de bakgrunnene dine, er det plater som du har tapetsert?! Ser veldig flott ut!
Jeg likte best det øverste bildet, jeg er glad i tette utsnitt :0)
Jeg lurer på om du har gjort mye "skin smoothing" el.l. i etterkant på bilde 2 og 3, eller er ansiktet bare "raust" eksponert på disse? Liker godt på bilde 3 hvordan øynene skiller seg ut i alt det lyse.

Bra jobba som vanlig!:0)

Charlotte - FO² sa...

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger :)

Heidi: Tusen takk for konstruktiv kritikk, jeg syns det er helt greit ;) På akkurat dette bildet var det veldig gjennomtenkt lyssetting fra min side. Men jeg har også ett bilde som jeg skal vise senere med bøtere/mykere belysning som kanskje du hadde likt bedre.

Hans HB: Ikke noe hemmelighet at jeg har gjort en del i PS nei ;) Hun er jobber som stylist selv, så dette kan henne :) Veldig kjekt :)
Du må også kose deg videre i kulda.

Christoffer: Tusen takk, hyggelig :) Det er plater vi har tapetsert ja :) Blir råååbra. Eksponerer alltid raust, og har også tatt en "skinsmoothing i PS ja ;)

Heidi Merethe Klingsheim sa...

gleder meg til å se det andre bildet også! :)

Fru sommerfugl sa...

Så flink du er. Tøff sofa, og en kjempesøt modell:)

Anonym sa...

Flott modell- spennende omgivelser. Liker måten du har satt sammen bildene på.

Fin fredag!

Pchełka sa...

1st my favourite...beautifull mood...

Legg inn en kommentar