24. mars 2010

Rydder opp | gamle bilder | 2008 | moro
Jeg har de to siste dagene vært helt off-line, har bare sitti og ryddet opp i gamle bilder. Hadde ikke noen skikkelig orden på bildene før, fant liksom ikke ett system jeg ble fornøyd med. Nå har jeg sikkert brukt 10 timer på å få orden på alle bilder fra 2007-2009. Disse bildene er tatt april 2008. Kommer sikkert endel tilbakeblikk litt fremover, det var skikkelig moro å se alt dette igjen :) (nå MÅ jeg i banken å hente alle CD´plater med bilder som ligger der, hjelp tenk om de ikke virker lenger..)

Ha en supersduper dag.

9 kommentarer:

Omdahl naturfoto sa...

Flotte bilder dette, tenkte jeg også skulle prøve på noe lignende til sommeren.. fikk tak i slik huske i fjor (hvis jeg finner den igjen da) hihi.
Det er absolutt moro å sitte å bla tilbake i bildene. Jeg må nok ta samme jobben som du etterhvert.. få ryddet i 20.000 bilder og slettet en del dårlige eksponeringer og dobble sett. vil nok ta tid ja:)

Unknown sa...

Å så moro å se.. jaja, jeg får vel begynne i dag jeg også.. phøy.. det er seriøst mange bilder altså.. men med riktig kataloger så går det nok ;) me luuuve LR

Jorid + NOE Blog sa...

Så herlige bilder :-)
Har selv et system etter jeg fikk nye windows 7 system på pc'n. Veldig kjekt når jeg importrer bilder så lagres de i mapper med dato og tekst jeg selv velger! :-)

Ha en fin dag!
Jorid

Dagrun sa...

Oj, de har jammen vokst ja! Nydelig bilder.
Også så fin en liten tass under her.

Anne sa...

Litt rydding bare MÅ til, også på ens egen pc finner en nok ut etterhvert :-)

Fikk etter en skikkelig pc`kræsj her i fjord skikkelig svi, og mistet derfor endel bilder som en gjerne skulle hatt, men har nå lært ja :-) ekstern harddisc ble anskaffet og bildene er nå forhåpentligvis vellagret :-)

HansHB sa...

Fine bilder å ta fram. Flott uttrykk og fine farger.
Kjenner problematikken ang. lagring. Kjører lagring parallellt på tre eksterne harddisker i tillegg til tre pc-er. Alt kan jo ikke gå til h...... på en gang vel? Men, noen ganger tar det litt tid før en får lagt bildene inn skikkelig og da....

Isabelle sa...

hei
Er det lov å spørre hvilket kamera du bruker på bildene du tar nå og disse fra 2008
;) Er på utkikk etter kamera selv!
Isabelle

Charlotte - FO² sa...

Isabelle: Disse bildene er tatt med Canon 350D, og nå bruker jeg Canon 5D mark II.

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Artig å sitte å bla tilbake i bilder :) Fine bilder av dem, skal si dem har grodd til på den tiden.

Legg inn en kommentar