29. nov. 2009

ESKATOL | BAND | MUSIKK | VELDEDIGHETSKONSERT

I går hadde Tanja og jeg en travel, men morsom dag. Først var vi i Horten og tok bilder, så konsertbilder av en av bandene som spilte på Støperiet i Tønsberg. Dette var en veldledighetskonsert og det var 5 band som spilte. Bandet vi tok bilder av heter Eskatol, og rocka scenen skikkelig. De var råflinke.

11 kommentarer:

HansHB sa...

Stilig bilder dette! Liker at du bruker S/H.
Hadde vært morsomt med et bilde i farge for å virkelig sjerpe kontrasten, om du forstår!

Unknown sa...

Flott komponert s/h serie. Mange flotte utsnitt og bra etterbehandling.

Sagatun sa...

Kjempe stillig
Liker veldig godt at det er i s/h
Bra dere kosa dere

Dagrun sa...

Går ut fra at det ikke var mye lys og bildene er likevel utrolig skarpe og flotte! Misunnelig på nye kameraene, men det har jeg vel alt nevnt, hehe...

Anne sa...

Kjempestilig dine også Charlotte, bare elsket slik du her ha beskjært bildene, eller tatt små utsnitt :-( det med bukseselene var jo tøft da!!

Ler jeg nå, for spiller ikke luftgitar gutta her nei. Bare for morro hengte jeg opp plakat jeg, på oppslagstavla utenfor sykehuskantina; Lite brukt tråløs luftgitar selges meget rimelig!! En 1 persom ringte faktisk, en eldre ansatt som skulle ha til barnebarnet ja ja ja, en får ikke mer morro enn hva man gjør med seg selv.

Adventsklem.

Ruben Hestholm sa...

Kongebilder

Unknown sa...

Hvem som bor der vet jeg ikke, men jeg tror det bor noen bak disse gardinene. Huset er forøvrig fra 1804 så det er ikke bygd i år. Gulskogen gård er et flittig brukt fotoshoot sted så det er verdt et besøk :)

Drea sa...

Det var skikkelig kule konsertbilder! :) Herlig! Man kan føle stemningen!

Gry Offernes sa...

Råbra, Charlotte! B/W er som regel aller best på scene-bilder, og disse var i ypperste klasse. Croppingen passer veldig godt - og du har fanget de viktige detaljene. Jeg fikk faktisk lyst til å gå på konsert - og det er vel en skikkelig annerkjennelse til bildene??

Helge sa...

Havy greier dette. Fungerte meget bra i s/h..

Brukte du 50mm'n her kanskje?..

Unknown sa...

STILIG! kan kjenne atmosfæren rett inn i stua;)

Legg inn en kommentar