4. mai 2009

Bøkeskogen i full spiring...Syns det ble litt kult med disse lysflekkene på bilde. Her har jeg sittet i bilen, og holdt kamera ut av vinduet over taket! Lat, nei ikke meg...

Syns det ble litt kult med disse lysrefleksjonene, spesielt den grønne. Aner ikke hvorfor dette skjer heller... noen som vet?

9 kommentarer:

Kathrine sa...

Har mange sånne knipsebilder fra bilen jeg også:) Mange blir faktisk ikke så værst heller. Nydelig grønntone i bildet ditt her:))

Ruinen i bloggen min, er fra en gammel gård som nå snart er revet helt ned. Bare denne muren fra hovedhuset står igjen og litt av fjøsmuren. Det ligger nesten ved grensen mellom Trondheim og Malvik.

mi-rachel sa...

kult ja!

Fjasevas Huset sa...

jeg har nå kikket igjennom bildene dine og jeg er mer enn impornert!!! du burde selge bildene dine. jeg hadde kjøpt med en gang. UTrolig flott!!!! Her kommer jeg igjen for å nyte.

Klem

Ruben Hestholm sa...

Tøft bilde! Syns alltid det er noe spennende over bilder som dette hvor lyset trenger seg gjennom trærne...

Ruben Hestholm sa...

Her har du litt om lense flare...

http://no.wikipedia.org/wiki/Refleksflekker

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen:)

Så stilig bilde!!!

Klem Anette:)

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Hehe, latskapen lenge leve... Men du skal ha poeng for et stilig bilde, spreke farger og tøffe linjer. :o) ØP (lokalavisa) har i en år-rekke stilt apørsmålet i en fast spalte i avisen om "Skoven blir grønn til 17. mai"... det gjør den i år i alle fall :)

HansHB sa...

Flott bilde, flotte farger. Sola gir refleksene i de ulike linsene som linsa di er satt sammen av...

Randi sa...

Utrolig tøft...lenge leve latskapen sier nå jeg!!

Legg inn en kommentar